pellasmor.blogg.se

Mitt liv veckorna före och efter min gastric bypass operation.

Man lär så länge man lever

Publicerad 2014-08-30 16:17:31 i Allmänt,

Sovit nästan hela dagen efter nattens jobb. Är så stolt över mig själv efter gårdagens restaurangbesök. Jag höll mitt löfte till mig själv, att endast ta en cesarsallad och en ligth cola. Tyckte dem var lite snåla med kyklingen bara och så hade dem redan hält på salladsdressingen, men den var god. Peta bort nästan alla crutonger också. Dem andra tog förätt och ribbs med pommes och olika såser. Sen tog dem in en varsin stor glass med sås. Jag blev inte avundsjuk, vilket jag trodde att jag skulle bli. Jag var dock på väg att smaka en pommes ska jag erkänna men jag ångra mig direkt jag tog den och lade den bara på min talrik. Så idag ger jag nog mig själv en stor guld stjärna.
 
 
 
 
 
Lite jobbigt att planera vad jag ska äta dem här dagarna jag jobbar natt. Idag blir de snabb lösning bara. Skulle ha förberätt mig bättre innan jag börja dessa extra långa nätter. Men de är ju bra att vara efterklok... Snabbmat får bli lösningen, men i form av bla pullver. Måste bli bättre till nästa vecka. Men på dagen hade jag bestämda tider jag åt på från kl åtta på morgonen till sex på kvällen. Men nu sover jag halva dagen så de blir lite rörigt. Men skam den som ger sig
.
Man lär så länge man lever.
 
 
 

Om

Min profilbild

Pellasmor

En gift kvinna med tre underbara barn. Levt 45 år med övervikt. Provat alla dieter som finns och allt funkar ett tag sen trillar jag dit igen. Tänker nu leva 45 år till, men hälsosammare.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela