pellasmor.blogg.se

Mitt liv veckorna före och efter min gastric bypass operation.

Firar ETT år!

Publicerad 2015-09-16 20:14:38 i Allmänt, Gastric bypass,

Fyller ETT år idag 😃 Tänk, för ett år sedan gjorde jag min gastric bypass.  Har lite svårt att ta in att de gått så fort. 35,5kg lättare och ca 7kg kvar till de mål som jag bör väga för min längd och ålder. Men jag känner redan att jag är i mål, idag väger jag 74,4kg och för mig är de 6,6kg mer än jag vågat drömma om att väga igen. Jag skiter rent ut sagt att jag fortfarande är överviktig och har ett BMI på 26, 



Jag mår fantastiskt 😍 jag orkar såååå mycket mer och de bästa av allt ... Jag känner igen kvinnan i spegeln ❤️ ja, lite äldre och lite rynkigare än jag mins, men de är JAG 😜. Den kvinna som visat sig i spegeln och skrämt mig under så många år, är ett otäckt minne blott. 

Här är JAG 

I

I Turkiet med min man och firar våran tioåriga bröllopsdag ❤️


På väg ner från slottet/borgen  i Alanya tillbaka till hotellet. En promenad på 6km i +30 graders värme. ☀️


Nystajlad av My ❤️ min underbara dotter. 


Jag och min fantastiska man påväg till Dalhalla och Roxet. En present från våra underbara älskade barn ❤️❤️❤️

Kan bara säga att jag ångrar mig inte. Är så lycklig att jag tog detta beslut. Är så lycklig över allt stöd min man och barn har gett mig ❤️❤️❤️ De tålamod dem haft med mig när jag varigt ur gängorna, när mina hormoner har letat sig fram till sina rätta platser. Älskar dem gränslöst mycke över den glädje dem delat med mig över varje litet framsteg jag gjort och gör. Utan dem hade jag inte kunnat gjort denna ego resa jag gjort sista ett och ett halvt året. Utan dem hade jag inte mått så bra i mitt liv som jag måste säga att jag faktist gör just nu. 

Älskar mina underbara barn och min man mer och mer för varje dag som går.  
Ni är mitt allt ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️


Om

Min profilbild

Pellasmor

En gift kvinna med tre underbara barn. Levt 45 år med övervikt. Provat alla dieter som finns och allt funkar ett tag sen trillar jag dit igen. Tänker nu leva 45 år till, men hälsosammare.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela