pellasmor.blogg.se

Mitt liv veckorna före och efter min gastric bypass operation.

Trettonde dagen

Publicerad 2014-09-29 22:48:29 i Allmänt, Gastric bypass,

Gofika hos bästa Jessica blev de idag. Glömde nästan att titta på deras fina hästar som hon och hennes mamma skaffat. Men efter en lång kaffe fika med positiva samtalsämnen, gick vi ut och titta på dem vackra djuren och träggården.  Ååå längtar verkligen efter att rida när jag såg dem. Nu är de många år sedan jag satt på hästryggen men lite måste ju finas kvar. Tack bästa Jessica för ett alltid lika trevligt kafferep. Vi brukar säga att man skulle vara bäst på något, som man kunde käna lite på. Undrar om man kan bli proffisionell  kaffereps tant? Kanske finns pengar att käna där och då gör man något som man är bra på. Hii hi
 
Koppa kärran på bilen för första gången helt själv. Och den satt kvar hela vägen till Borlänge där vi  hämta gubben och sen till Ikea. Inhandlade de verse saker, vi fick med nästan allt vi skulle ha trots att listan låg hemma. Sen blev de en vända till Ica maxi för att köpa ny dammsugare. Nu kommer de bli en dans på rosor att dammsuga. Den gammla gick bra trots att den varit med om en hel del renoveringar, men den var lite trasig och sjukt jobbig att dammsuga med.
 
Idag har jag ätit omelett med en tomat,ost och skinkröra, Naturdiet, lite yoghurt och nästan en tunnbröds rulle men med broccoli mos och utan böd. Även skinet på korven plocka jag bort, kanske var onödigt men men. Så här gott såg de ut innan jag satte gaffeln i den och mosa ihop allt. 


Första middagen med familjen när jag åt nästan samma mat, blev riktigt lyxig, eller hur?
 
Ingen dumping än, så nu blir de natt i natti och håller tummarna att jag inte får någon.

Om

Min profilbild

Pellasmor

En gift kvinna med tre underbara barn. Levt 45 år med övervikt. Provat alla dieter som finns och allt funkar ett tag sen trillar jag dit igen. Tänker nu leva 45 år till, men hälsosammare.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela