pellasmor.blogg.se

Mitt liv veckorna före och efter min gastric bypass operation.

Herre gu vad tiden går!

Publicerad 2015-06-11 08:24:11 i Allmänt,

Ja, tiden går fortare å fortare ju äldre jag blir. Var ett tag sedan jag skrev.  Älsta barnet har fyllt 23år, yngsta går ut feman idag och mellanbarnet går ut sjuan i morgon. Själv firar jag nio månader som opererad, båda mina föräldrar är nu pensionärer och ska om några veckor till min glädje flytta från Stockholm upp till vår vackra by. Gubben min har mycke på gång nu också 👍🏻 Inte nog med de de är en vacker sommarmorgon. Att de varigt en kall början på vår och sommar har lite fördelar, de är inte varje skolavslutning de finns så mycke vackert kvar att titta på som i år. De mesta brukar vara utblommat. Men i år är de så här vackert idag 😍














Efter en underbar morgonpromenaden följer nu en händelserik dag. Förts en sväng till docktorn för att få reda på vad de är som värker i kroppen, sen skolavslutning i kyrkan och fika på skolgården för  att till sist jobba lite/mycke. Sen hem och hjälpa gubben min. 

Ha en underbar dag 😘

Om

Min profilbild

Pellasmor

En gift kvinna med tre underbara barn. Levt 45 år med övervikt. Provat alla dieter som finns och allt funkar ett tag sen trillar jag dit igen. Tänker nu leva 45 år till, men hälsosammare.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela