pellasmor.blogg.se

Mitt liv veckorna före och efter min gastric bypass operation.

Januari 2015

Publicerad 2015-01-31 23:11:47 i Allmänt, Gastric bypass,

Tiden går fort, lite för fort ibland. Januari  2015 är slut och var gjorde jag den här månaden?! 

Jag har då inte bloggar mycke, de är ju ett som är säkert. Har mått si sådär i ärlighetens namn.  Varigt ganska osocial  och jobbar mycke sista veckorna.  Jobbar fortfarande med mitt svajiga humör. Tog kontakt med skönvikt i Säter för att höra om "jag" var normal i mitt sätt att må och vara. Mer regel en undantag fick jag till svar. Jag är alltså helt normal!!!! Bara HORMONER i svallning!! Kändes bra just då och jag blev gladare för några dagar. Men har fortfarande svårt att hitta den där gnistan och hålla lågan flammande längre stunder. Men men ska ju gå över när alla hormoner hittat sin plats igen efter operationen. 😏

Nåväl lite har hänt under denna mörka månad som varigt roligt ändå. Fin främmat från bästa vännen Lena med familj och bästaste bästa dottern My ❤️ har varigt på besök  till allas våran glädje. 

Jag har inhandlat något som jag aldrig trodde jag skulle använda inan jag gick i pension ....
Broddar!

Nu kan jag inte skylla på att de är halt ute. Så nu kan jag ta långpromenader även om de är isgata. Kan meddela att även gubben min fick ett par när han fyllde år.  Hii hii



Gubbens semeltårta. 

Yngsta dottern Molly har varigt och åkt hundspann i Sälen. Lite avundsjuka var vi nog allehop. Hon åkte med sin mormor och morfar som hon fick den julklappen av. Dem var mer än nöjda när dem kom hem vill jag lova. 

Mycke hocky på tv är de för gubben nu, och sonen åker skidor mest hela tiden. Molly och jag har inte så mycket för oss just nu. Hon åker också skidor men inte lika mycket, buggen och kören har hon också i och för sig.  Mitt intresse är just nu att så och de har jag börjat  göra inför sommaren. Inte så betungande eller tidskrävande än. 


Chili och perlagon blev först ut i så lådan. Såg faktist idag att en perlagon tittat upp. 👍 Köpe faktist en liten bok till mig själv härom dagen. 



Förra årets sådd och skörd skrev jag ner på lösa papper. Inte så praktiskt. Nu kan jag skriva i den här lilla boken i tre år. Så nu är de ingen risk att ett papper försvinner och de blir lättare att jämföra år för år. 

I August har jag och Pierre varit förlovade i femton år och gifta i tio. Vi gör nästan aldrig något bara han och jag. Vi har alltid prioriterat så att våra barn fått göra saker dem velat göra. Allt från att åka på språkresa till att köra cross och åka skidor. De har vi gjort men glädje och inte ångrat ett dugg. ❤️❤️❤️ Men nu i augusti har vi bokat en resa bara för oss. Känns så himla bra men ändå konstigt och lite egotrippat. Vi ska åka till Turkiet en vecka själva, all-inclusiv och bara lata oss och äta gott. Barnen blir kvar hemma med mormor och morfar. Extra lyx blir de när man kan får både barn och djurvakt som kommer och bo hemma hos oss. Lyx lyx lyx 😘

Men nu är nu och de känns fortfarande overkligt att vi ska till värmen om ca sju månader. Hii hii Älskar dock vintern vi har i Sverige när den visar sig från sin vackraste sida ☀️


Så här vackert var de härom dagen när jag var ute på långpromenad. 

Kramis

Om

Min profilbild

Pellasmor

En gift kvinna med tre underbara barn. Levt 45 år med övervikt. Provat alla dieter som finns och allt funkar ett tag sen trillar jag dit igen. Tänker nu leva 45 år till, men hälsosammare.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela