pellasmor.blogg.se

Mitt liv veckorna före och efter min gastric bypass operation.

Sex månader...

Publicerad 2015-03-17 20:53:39 i ADHD, Allmänt, Gastric bypass,

Herre gu va tiden går for. Glömde helt av min sex månaders dag. Igår var de sex månader sedan jag gjorde min gastric bypas operation. Sex månader, flera kg mindre och mindre storlekar på kläderna.  Har inte handlar så mycke nya klädet bara någon tröja och några byxor. Men idag fick jag bli lite nyare hii hii. Hårfin  blev de. 
Före
En selfie mitt i

Resultat 


Kände mig tio år yngre med ny hårfärg och plattat hår 😃👍 inte ett grått hårstrå så långt ögat kan nå...

Tack bästa Maja.

Sen bar de av till BUP för en första träff av fem, för föräldrar med barn mellan 12-17 år med  ADHD. Så bra och givande att höra hur andra föräldra mår , reagerar , hanterar och uppfattar sina barn med diagnos ADHD. Samma men ändå så otroligt olika. Ser fram emot nästa träff redan. 

Här hemma går de i vågor just nu. När den ena godingen är i fas är den andra i obalans ...... Inne i en lite jobbig period just nu. Tur att Jonathan har en så bra lärare som verkligen försöker göra allt för att underlätta för honom och oss. Ska träffa henne igen nu på fredag och se hur vi kan lösa vissa saker som inte fungerar. Lilla godingen har just nu mycket humör, vilket gör att vi får tassa lite på tå just nu här hemma. Tar mycke på hennes krafter och våra krafter när dem hör perioderna är. Ja dem har båda ADHD diagnos och är så lika, olika men ändå samma. Men ett som  är säkert är att dem är såååå älskade ❤️❤️❤️❤️

Så grattis till mig på sex månaders dagen och ett ännu strörre grattis till mig som har tre helt underbara barn, med eller utan diagnos ❤️❤️❤️❤️❤️




Om

Min profilbild

Pellasmor

En gift kvinna med tre underbara barn. Levt 45 år med övervikt. Provat alla dieter som finns och allt funkar ett tag sen trillar jag dit igen. Tänker nu leva 45 år till, men hälsosammare.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela