pellasmor.blogg.se

Mitt liv veckorna före och efter min gastric bypass operation.

Ibland kan man bli g...

Publicerad 2014-10-26 20:04:14 i Allmänt,

Åter igen har jag lyckats!Har skrivit ett långt inlägg och är nästan klar. Vad händer? Jo! Jag kommer åt någon j...a knapp och vips allt är borta Grrrrrr. Men men skam den som ger sig. Så nu försöker jag igen. Helgen har gott för fort. Börja med ett ljusparty hemma hos en klasskompis mamma till Molly, med massa tjejer, vin, ost och kex. Själv drack jag vatten och åt ost på päron. Mycket trevligt :-D Lördagen han bli förmiddag innan vi kom igång här hemma, men sen han vi med en massa saker. Nya redena är på plats i hönshuset och fönstret är också på plats. Lite isolering kvar och ev en ny dörr in i hönshuset. Sen kan vintern komma. Skulle vilja ha fler hönor. Hönor som värper bruna och gröna ägg skulle vara roligt att ha också.


Till middag i lördags kväll blev de pizza, hemmagjord. Jag gjorde glutenfri till mig. Lördagen till ära skruva jag upp en flaska rött vin, alkoholfri. Kändes lite lyxigt att sitta där och smutta. Sen packa jag ner min flaska och gubben några öl i en påse. Lite lata tog vi fyrhjulingen till ett par bekanta för lite trevligt sällskap. Vi fick plats alla fyra på fyrhjulingen hii hii. Idag har vi planerat lite mat och varit och veckohandlat. När vi kom hem var jag sjukt hungrig. Så jag värmde snabbt en bit pizza och börja gluffsa i mig. Mmm att gluffsa i sig, är ju inte de bästa... när man är gastic bypass opererad. Sluta med att jag stod ute på trappen och hade ont, mådde illa och till slut hulka upp de jag just intaget i ett nafs.Kvällens middag blev en riktigt lycka där emot. Kycklingwraps, mmm gott. Hemma gjorda majsbröd med kyckling, grönsaker och en ostsås med muskot. Kanske inte fick tio poäng av alla runt bordet men dem sa att rätten var en åtta till nio och en halv av tio möjliga. Inte dåligt. Även barnens kompisar tyckte de var gott. Jippi :-D De bästa av allt är att då kan vi göra samma rätt, men vegetarisk när stora dotter kommer på besök. Gluten fri och vegetarisk stil är ju vad hon äter just nu.Höstlov för barnen kräver lite mer planering. Men nu jobbar jag två långa dagar och en kortare dag på onsdag. När jag kommer hem på onsdag har mamma och pappa kommit. Längtar <3 Sen är vi lediga några dagar innan jag jobbar helg nr ett av två på raden. Men nu lite söndagsmys <3<3<3

Om

Min profilbild

Pellasmor

En gift kvinna med tre underbara barn. Levt 45 år med övervikt. Provat alla dieter som finns och allt funkar ett tag sen trillar jag dit igen. Tänker nu leva 45 år till, men hälsosammare.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela